WebPressed sponsort WordCamp NL 2010

Zaterdag 6 november vindt in Utrecht de tweede WordCamp Netherlands plaats. Vorig jaar was dit een groot succes. WebPressed heeft besloten dit evenement te sponsoren. Dit omdat ik de WordPress community een warm hart toedraag.

WordCamp is een afgeleide van het populaire BarCamp wat weer een afgeleide is van FooCamp. FooCamp is een jaarlijks hacker event georganiseerd door O’Reilly Media. Het is een evenement rondom een onderwerp waar fans samen komen. Het evenement wordt door en voor de fans georganiseerd.

WordCamp wordt georganiseerd door en voor WordPress enthousiastelingen. Het gaat om de gebruikers, designers, bouwers, ontwerpers van WordPress.com en WordPress.org sites.

Reageren?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.